Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

”Uutta keittiömestaria odottaa kunnianhimoinen ja kunnioittava työilmapiiri”

Kun perusasiat taustalla ovat kunnossa: työilmapiiri, tuotekehitys ja taustatuki, on Compassin keittiöllä keittiömestarin helppo käyttää omaa luovuuttaan ja luoda keittiössä uutta. Keittiömestarin tärkein tehtävä on pitää langat käsissään.

– Olen ollut 21 vuotta alalla. Olen lähtenyt ravintolatyöntekijästä liikkeelle. Olin kokkina 15 vuotta ja nyt pari vuotta keittiömestarina Ravintola Elossa, Amica Elon keittiömestari Tomi Lesonen kertoo työhistoriastaan.

– Vuonna 2000 valmistuin kokkikoulusta ja aloin opiskelemaan restonomiksi, samalla tein kokin töitä. Kun valmistuin restonomiksi hain tietenkin esimiespaikkaa ja sainkin sellaisen. Olen ollut esimiehenä 17 vuotta, ensin vuoromestarina 6 kuukautta ja keittiömestarina lopun aikaa, UPM Pääkonttorin ravintolan keittiömestari Pasi Halmela esittelee.

Mahdollisuus kouluttautua ja edetä talon sisällä

Lesonen kehuu erityisesti Compassin tarjoamia koulutusmahdollisuuksia, sillä vaihtoehtoja on paljon. Hän opiskeli keittiömestariksi työn ohella.

– Eteneminen talon sisällä kiinnostaa kovasti tietenkin. Tähtäimessä on tietenkin, että jonain päivänä pääsisin tuotekehityspuolelle päästämään luovuuden valloilleen, Halmela sanoo.

– Hei, nyt muuten haettiin tuotekehityksen puolelle työntekijää, Lesonen naurahtaa ja katsoo Halmelaa.

– Älä, älä nyt. Haluan, että meille luodaan uusi titteli minua varten, eli grande gastro chef, Halmela vitsailee nauraen.

“Saa hyvän taustatuen ja tuotekehitys on hyvällä mallilla”

“Meillä odottaa uutta keittiömestaria kunnianhimoinen ja kunnioittava työilmapiiri.”

– Mielestäni esimiehen tärkeimpiä tehtäviä tuolla keittiössä on se, että löytää jokaisen hyvät puolet ja nostaa niitä esille, Lesonen pohtii.

Compassin keittiöissä puhutellaan työkavereita etunimillä eikä titteleillä ole väliä.

– Meille kun tulee keittiömestariksi taloon, saa hyvän taustatuen, tuotekehitys on hyvällä mallilla ja gastro chefit auttavat, Lesonen sanoo.

– Meillä odottaa uutta keittiömestaria kunnianhimoinen ja kunnioittava työilmapiiri, Halmela summaa.

Maailman johtavana ruokapalvelualan yrityksenä Compass Group tarjoaa toimivan ja ennen kaikkea maukkaan toteutusratkaisun – kustannustehokkaasti.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.