kokemuksia.fi
TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI
Lue lisääHannu ja Marja Hyytiäisen omakotitalo on rakennettu vuonna 1966. Äänekoskella asuva pariskunta huolestui talon alkuperäisen viemäreiden kunnosta, kun keittiön viemäri alkoi pitää hieman ääntä. Hannu ja Marja kartoittivat useampia viemäriremontteja toteuttavia yrityksiä ja päätyivät lopulta LVIturvaan, joka oli tehnyt samalla asuinalueella useampia vastaavia töitä.
– Rupesimme katselemaan erilaisia firmoja, jotka viemäriremontteja tekevät ja keskusteluja käytiin monien toimijoiden kanssa. LVIturvan Jonne Parhiala tuli käymään ja hänen kokemuksensa ja remontista kertomansa asiat vaikuttivat valintaamme omalta osaltaan. Hän kertoi myös käytettävistä materiaaleista ja niiden laadukkuudesta, Hannu Hyytiäinen muistelee.
– Tässä lähialueella oli kohteita, johon LVIturva oli tehnyt viemäriremontteja. Sain myös Jonnelta heidän aiempien asiakkaidensa yhteystietoja, joille voisin soittaa ja kysyä heidän kokemuksiaan LVIturvan tekemästä työstä. Soittelinkin sitten useammalle henkilölle ja he olivat tyytyväisiä. Se oli yksi näkökohta, joka antoi luottamuksen, Hannu kertoo.
“Saimme kyllä apua kaikkeen, mitä tuli! Turhia soittoja ei tarvinnut tehdä ja kaikki toimenpiteet joista oltiin sovittu, myös toteutuivat.”
Yksikerroksisen talon viemärit sijaitsevat talon pohjalaatan alla, jolloin perinteisellä menetelmällä tehtäessä olisi viemäriremontin yhteydessä lattia ja pohjalaatta täytynyt repiä auki. Perinteisen menetelmän sijaan päädyttiinkin siis sukitusmenetelmään, joka mahdollisti sen, ettei lattioita tarvinnut piikata auki kuin vain parissa haasteellisemmassa ja paljon mutkia sisältävässä kohdassa.
– Normaali viemäriremontti kesti neljä päivää ja sen jälkeen tehtiin vielä yhtenä päivänä haasteellisemmat jatkotoimenpiteet. Esimerkiksi keittiön viemärin vanhaa putkea jouduttiin hieman katkaisemaan ja liitos nostettiin piilosta lattian alta eristysalueelta lattian pintaan, Hannu kertoo.
– Rakenteita ei tarvinnut lähteä rikkomaan. Pohjalaatta on osa talon perustuksia ja sen rikkominen heikentää rakenteita, Hannu lisää.
– Saimme kyllä apua kaikkeen, mitä tuli! Turhia soittoja ei tarvinnut tehdä ja kaikki toimenpiteet joista oltiin sovittu, myös toteutuivat, Hannu kiittelee.
Remontin yhteydessä oli WC:n lattialle, kaapin alle vahingossa päässyt noin puolisen litraa vettä. Hannu ja Marja kuivasivat veden välittömästi sen huomattuaan ja soittivat asiasta LVIturvalle.
– Kun rapataan, niin myös roiskuu jonkin verran ja se on ihan ymmärrettävää. Kun ilmoitimme tilanteesta, niin LVIturva lähetti seuraavana päivänä paikalle varmuuden vuoksi kosteusmittaajan, jonka kanssa todettiin, ettei ole mitään hätää eikä vahinkoa tapahtunut. Minusta tämä oli aika fiksusti toimittu!
Pariskunta pystyi myös asumaan kotonaan normaalisti koko remontin ajan. Hannun mukaan LVIturvan asentajat huomioivat heidän asukkaina työtä tehdessään eikä remontti häirinnyt heidän normaalia asumistaan. Hannu kuvailee LVIturvan toimintaa kokonaisuutena asialliseksi. Tehdylle työlle annettu kahden vuoden takuu sekä asennukselle annettu kymmenen vuoden virhevastuu luovat turvaa myös tulevaan.
– Minun kokemukseni mukaan LVIturvan työntekijät ovat asiallisia ja sanansa mittaisia miehiä.
Tehtävämme on myös tuoda kodin ylläpitoon liittyvä tieto helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Näin estämme vahinkoja tapahtumasta ja parannamme suomalaisten elämänlaatua. Toivomme ja teemme kovasti töitä sen eteen, että saisimme olla myös sinun kotisi kumppani.